vår Paradgren

Målstyrd kreativitet

Shepherd är en kreativ kommunikationsbyrå i Jönköping och Örebro som hjälper er att utveckla ert varumärke så att er kommunikation blir mer blir relevant och träffsäker. Vi tror på kraften i idédriven kommunikation och verkar i skärningspunkten mellan strategi, design och kommunikation. Hos oss är lustfyllda workshops grunden för goda samarbeten, gärna utformade enligt Lego Serious Play-metoden.

Med vår hjälp har svenska domare lärt sig att tala mer begripligt med media och Askersund har fått ett varumärke som skiljer orten från andra trästäder vid en sjö. Dessutom har vi slagit klickrekord på dn.se med en snustorr produkt.Vi kallar vårt sätt att arbeta och angripa varumärkes- och kommunikationsutmaningar för målstyrd kreativitet. 
EXPERIENCE DESIGN

Berättelsen om er

Experience design kallas det förhållningssätt som vi oftast utgår ifrån. Det utgår från hur vi vill att era kunder ska uppleva mötena med er. Ju fler sinnen vi kan koppla på, desto starkare helhetsupplevelser har vi möjlighet att bygga kring ert varumärke.

Vi hjälper er att skapa teman för er kommunikation som sticker ut, lyfter fram det unika med och fungerar i alla media. Djup inlevelseförmåga i era kunders vardag och er egen säljbara skillnad är andra våra viktigaste nycklar för oss som kommunikationsbyrå. 
– Profileringar
– Lanseringar av nya affärsområden
– Produktlanseringar
– Förändrade attityder internt eller externt
– Platsmarknadsföring
– Mässdeltagande
kreativ studio

Form som bygger förtroende

I vår studio sker hantverket. Det är här vi realiserar alla idéer, planer och strategier i ord, färg och form. 

Som kommunikationsbyrå börjar vi  alltid arbetet med att att ringa in vilken nytta ni gör för era kunder, på vilket sätt ni kan göra detta bättre än era medtävlare samt vad våra insatser ska leda till.
– Logotyper, grafiska profiler och brandbooks
– Företagspresentationer och trycksaker
– Hemsidor och kampanjer i sociala medier
– Reklam- och informationsfilmer
– Pressmeddelanden och andra PR-uppdrag
– Mässor och event
– SEO och konverteringsoptimeringar
VARUMÄRKE OCH STRATEGI

Nya ögon på er verksamhet

Att bygga sitt varumärke är ett ständigt pågående arbete. Det viktiga är att ni rör er framåt i rätt riktning. Om ni har varit verksamma några år, är ert varumärke kanske hyfsat välkänt inom er bransch. Men har ni lyckats fylla det med innehåll? Äger ert varumärke en egen position i era kunders medvetande? Förstår er målgrupp varför de ska göra affärer med just er?

Ett enkelt sätt att ta nästa steg med ert varumärke är att genomföra någon av våra workshops med hjälp av Lego Serious Play. Behöver ni mer grundlig genomgång av varumärket, rekommenderar vi Shepherds varumärkesresa.
Vi har bred kompetens inom affärsutveckling och marknadskommunikation. Dessutom har vi förmånen att kunna se på ert varumärke med fräscha ögon. Använd oss gärna som samtalspartner inom exempelvis:
– Strategisk marknadskommunikation
– Varumärkesstrategi, positionering och branding
– Processer inom affärsutveckling och BMC
– Affärs- och marknadsplaner
– Kultur och värdegrund   
– Kundresor