Deprecated: Required parameter $fullsize_attachment follows optional parameter $attachment_id in /customers/f/2/e/shepherd-creative.se/httpd.www/wp-content/themes/bateaux/includes/bateaux-helper.php on line 793 Deprecated: Required parameter $args follows optional parameter $depth in /customers/f/2/e/shepherd-creative.se/httpd.www/wp-content/themes/bateaux/classes/menu/bateaux-nav-menu.php on line 80 Deprecated: Required parameter $output follows optional parameter $depth in /customers/f/2/e/shepherd-creative.se/httpd.www/wp-content/themes/bateaux/classes/menu/bateaux-nav-menu.php on line 80 Deprecated: Required parameter $data follows optional parameter $post_id in /customers/f/2/e/shepherd-creative.se/httpd.www/wp-content/themes/bateaux/classes/module/bateaux-module-post.php on line 283 SEO – ingenting för sprinters - Shepherd Creative Örebro och Jönköping

SEO – ingenting för sprinters

Under 2019 byggde vi en ny webb åt Real Fastighetssystem, ett företag som utvecklat en programvara som gör fastighetsförvaltning smidigare. Nu är vi inne i projektets andra fas – att öka trafiken till och konverteringarna på sidan. Hälften av våra prioriterade sökord är nu topprankade av Google. Men allra roligast är att konverteringarna gått upp hela 33 % i och med de senaste uppdateringarna.
– Vi märker en markant ökning av både trafik och förfrågningar, så det är klart att vi är nöjda, säger Björn Reimers, vd på Real. Konkurrensen i branschen är tuff så vårt arbete går oförtrutet vidare. Att jobba professionellt med SEO liknar mer ett maraton än ett 100-meterslopp.